AYDIN / DİDİM - Valiler Ortaokulu

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Matematik Olimpiyatlarında ilçe 1.olan öğrencilerimizi tebrik etti.

Şbt

6.sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde yoğunluk kulesi yaptılar.

Şbt

Öğrencilerimiz projesiyle Örav çözüm kampına katılmaya hak kazandılar.

Ock

Okulumuzda 2023-2024  Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte karne heyacanı yaşandı.

Ock

Okul Müdiremiz Berrin MUSLU öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimiz için yarıyıl tatili mesajı yayınladı.

Ock

Öğrencilerimiz Aydın tenis müsabakalarında derece aldılar.

Ock

Aydın ili ortaokullar arası Matematik olimpiyatları(Ali Kuşcu Yılı) Didim ilçesi 1.aşama sınavında okulumuz 1.oldu.

Ara

Okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilciliğini ziyaret ettik.

Ara

Öğrencilerimiz okçuluk alanında da başarı sağladılar.

Ara

8.sınıf öğrenci velilerimize liselere giriş sınavı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası programımız okulumuzda gerçekleştirildi.

Ara

Aydın İl Milli Eğitim Müdürümüz okulumuza ziyarette bulundular.

Ara

Görsel sanatlar öğretmenimiz Nihan GÜRSOY BAŞPINAR okul müdürümüz Berrin MUSLU tarafından plaketle ödüllendirildi.

Ara

Voleybol takımımız okullar arası turnuvada başarı gösterdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.